PS ka arritur të fitojë 8 mandate në Vlorë, duke kapur kështu objektivin e synuar që nga fillimi.

Kujtojmë se kryeministri Edi Rama është i 8 në listë në Vlorë, dhe tashmë edhe këtë mandat e ka të siguruar.

Qarku i Vlorës në tërësi prodhon 12 mandate.

1. Pranvera Resulaj
2. Anduel Tahiraj
3. Vullnet Sinaj
4. Anila Denaj
5. Niko Kuri
6. Ilir Metaj
7. Damian Gjiknuri
8. Edi Rama

Top Channel