Kryeministri, Edi Rama ka parë sot nga afër punimet në një nga urat që përshkojnë Rrugën e Arbrit, që sipas tij do të jetë e aksesueshme shumë shpejt.

Me përfundimin e kësaj ure dhe me ndihmën e bajpasit të Murrizit, tanimë i gjithë aksi i rrugës së Arbrit është i lidhur”, thotë kryeministri. “Edhe pak durim dhe ëndrra 100 vjeçare e dibranëve do të jetë realitet i prekshëm nga të gjithë”.

Sipas tij, përfundimi i kësaj rruge do të shkurtojë kohëzgjatjen e rrugës,

Edhe panorma është fantastike. Dy rrugë që do të jenë panoramë shqipatre, në dy natyra të ndryshme, rruga e lumit të Vlorës dhe kjo. Kanë 100 vjet që e presin banorët. Është një ndryshim i jashtëzakonshmë nga rruga tjetër”, tha Rama.

Top Channel