Andi ka vendosur që të tërheqë deklaratën për Jasminën pas diskutimeve në takim, ndonëse pati momente shumë të ëmbla mes tyre.

Andi mori prangat dhe e lidhi pas vetes e më pas shkëmbeu puthje pasiononte në bagazhin e makinës me Jasminën.

Andi: Unë mund të kem komente në Instagram, ajo ka provokime e ngacmime me meshkuj këtu live. Në takime del me të tjerë. I thashë përse nuk deklaron për mua? Ajo më vë mu kushte.

Jasmina: Nuk kam pse deklarohem për dikë që nuk e di se ku është.

Andi: Cfarë kam bërë që nga momenti që jam deklaruar për ty dhe pyeti vajzat e tjera a kam bërë dicka provokuese, ngacmuese.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel