Edicioni i 9 i ICT Awards/ Eventi mbështetet nga fondacioni “Dritan Hoxha”

20/03/2021 12:48

Albanian ICT Awards çel siparin në edicionin e tij të nënte. Javën tjetër do të fillojë aplikimi.

Sipërmarrja, inovacioni dhe zhvillimi përmes teknologjisë sot janë zemra e shoqërisë moderne. Albanian ICT Awards uli siparin e edicionit të 9-të përmes një aktiviteti me prezencë fizike dhe virtuale me 10 panelistë dhe 70 pjesëmarrës.

Gara e këtij edicioni do të përqendrohet rreth 9 kategorive: Inovacioni i Vitit, Startupi i Vitit, Diploma e Vitit, Ylli në Ngritje, Femra në ICT,
Shërbimi Publik i Vitit, Siguria Kibernetike dhe Covid Response.

Edicioni i 9-të i Albanian ICT Awards nis misionin e tij këtë vit me mbështetjen e Fondacionit Dritan Hoxha.

Që nga themelimi ICT Awards ka vlerësuar mbi 1,000 projekte në fusha dhe kategori të ndryshme ndërsa 100 prej tyre janë shpërblyer.

Top Channel