Mila ka një hobi vërtet interesante. Jeton në shekullin e 21-të por preferon të vishet si njerëzit në të kaluarën!

Shekulli i 19-të është periudha që e frymëzon për veshjet e saj. Ishte epoka viktoriane dhe po shpikeshin shumë gjëra të reja si biçikleta, telefonat, madje edhe filmat lëvizës. Mila i do veshjet e saj dhe më shumë se 73 mijë ndjekës janë fiksuar me të.

Ne  duam të ndajmë disa prej këtyre veshjeve me ju.

Burimi: Bright Side

FOTO GALERI
1/20

Top Channel