Miratimi i ndryshimeve në Kodin Penal/ Yuri Kim: U kodifikua marrëveshja e 5 qershorit. Mbështesim një proces transparent më 25 prill

23/12/2020 17:32

Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka përshëndetur miratimin e ndryshimeve në kodina Penal nga parlamenti.

Ajo thotë se kështu është përfunduar kodifikimi i marrëveshjes së 5 qershorit të Këshillit Politik mbi reformën zgjedhore.

“SHBA do të vazhdojë të mbështesë fuqimisht një proces transparent dhe gjithëpërfshirës që çon në zgjedhje të lira dhe të ndershme më 25 prill”, shkruan Kim më tej.

Postimi

Sot, në seancën përfundimtare për vitin 2020, Parlamenti miratoi ndryshimet në Kodin Penal, duke përfunduar kodifikimin e marrëveshjes së 5 qershorit të Këshillit Politik mbi reformën zgjedhore. SHBA do të vazhdojë të mbështesë fuqimisht një proces transparent dhe gjithëpërfshirës që çon në zgjedhje të lira dhe të ndershme më 25 prill

Top Channel