Do ndalen fluturimet Tiranë-Londër/ Karantinë për të rikthyerit! Nga 24 dhjetori deri më 4 janar, lëvizja ndalohet pas orës 20.30

21/12/2020 19:37

Shqipëria vendosi që të ndalojë prej ditës së nesërme të gjitha fluturimet me Britaninë e Madhe për shkak se atje është shfaqur një lloj mutacioni i koronavirusit shumë më agresiv.

Megjithatë sot nga Shqipëria dhe anasjelltas janë dy fluturime. Ndërkohë në 24 orët e fundit në vend u regjistruan 10 humbje jete dhe 422 raste te reja.

Top Channel