Vijojnë punimet përgjatë shëtitores buzë detit në Sarandë që do të jetë gati për turistët verën e ardhshme.

Shëtitorja e re që po ndërtohet në Sarandë, vijon çdo ditë të marrë një pamje të re ku punimet po ecin me ritëm të lartë për të qenë gati për sezonin e ri turistik.

Në shëtitore do të mbizotërojnë elementë që ruajnë identitetin e qytetit. Rikonstruksioni përfshin zgjerimin e rrugës dhe kthimin e hapësirave në anë të saj në hapësira rekreative, me zona pushimi, gjelbërim dhe sistem ndriçimi të ulët e të lartë.

Gjithashtu,  do të ketë një impakt me rëndësi turistike dhe ekonomike për këtë qytet.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel