Gjyshja 104-vjeçare nga Spanja fiton betejën ndaj COVID, momenti kur largohet nga spitali me duartrokitje

15/12/2020 09:12
Gjyshja nga Madridi

Një gjyshe 104-vjeçare nga Spanja ka fituar betejën ndaj COVID-19 dhe është larguar nga spitali me duartrokitje nga stafi

Gruaja është liruar nga spitali i Madridit pas dy javëve qëndrim atje.

Në Spanjë janë regjistruar më shumë se 1.4 raste me COVID-19, kurse mbi 47 mijë tjerë kanë humbur jetën nga koronavirusi.

Qeveria spanjolle sërish ka vënë masat kufizuese, e së fundmi i ka zgjatur ato deri në maj të vitit 2021.

Top Channel