Varrezat masive në Kizhevak të Serbisë, Komisioni Qeveritar mban konferencë për të pagjeturit

12/12/2020 08:43

Komisioni Qeveritar për të pagjeturit do të mbajnë konferencë për media për zhvillimet e fundit në Kizhevak të Serbisë.

Në atë lokacion dyshohet se ka varreza masive të luftës së fundit 1999.

Konferenca e Komisionit të Qeverisë fillon nga ora 11:00. Për disa ditë me radhë në ka pasur kërkime nga Ekipi i Mjekësisë Ligjore të Kosovës dhe asaj të Serbisë.

Top Channel