Nëse 2020-a do ishte çift

Shumëkush e ka cilësuar 2020-ën si një vit të tmerrshëm, duke veçuar ndër të tjera përballjen e mbarë globit me pandeminë Covid-19.

Kështu, disa e kanë parë kombinimin 20-20 si fatkeq dhe nisur nga kjo, kanë dhënë versionin e tyre të gjërave, duke u bazuar te ajo çka përfaqëson viti në të cilin po jetojmë.

FOTO GALERI
1/11
Nëse jeta të jep limona, bëji limonadë. Ndërkohë limonët e 2020-ës

Top Channel