Pamjet të mahnitshme të grupit ajror demonstrues të forcave ajrore të SHBA

23/11/2020 21:46

Një nga shfaqjet më të rralla ajrore të gjuajtësve të SHBA ishte ajo e katër tipeve të avionëve taktikë që u bashkuan mbi ujërat jugore të Florida për demonstrimet e Fort Lauderdale Air Show të cilat vazhduan deri më 22 nëntor.

Para festivitetit të fundjavës grupet e gjuajtësve lanë pak kohë veçmas për krijimin e këtij sesioni fotografish, duke u grupuar prapa transportuesit ushtarak C-130 që fluturonte mbi bregdetin e Florida.

Gjuajtësit më modernë amerikane A-10, F-16, F-22, e F-35 pozuan për imazhe dramatike në formacione të ndryshme, me rezultate imrpesionuese.

Shfaqja ajrore e Fort Lauderdale shënon fundin e sezonit të aktivitetit dhe vlerësohet si demonstrimi i arritjeve të forcave ushtarake.

FOTO GALERI
1/7
Para festivitetit të fundjavës grupet e gjuajtësve lanë pak kohë veçmas për krijimin e këtij sesioni fotografish

Top Channel