Aparati riprodhues mashkullor është delikat dhe mjaft i ndjeshëm ndaj sëmundjeve.

Është fakt i njohur që nëse një mashkull preket nga një sëmundje e zakonshme, shëndeti i tij riprodhues kërcënohet duke bërë që të ulet numri i spermatozoideve, pra sasia e tyre. Pacientët që paraqesin patologji të Prostatës duhet të jenë nën kontroll të vazhdueshëm nga mjeku edhe kur nuk kanë më shenja klinike të sëmundjes së tyre.

Por si të arrini të kuptoni nëse keni probleme me prostatën? Cilat janë ato sëmundje që nëse nuk trajtohen mund të lënë pasoja në jetën seksuale dhe aftësinë riprodhuese të një mashkulli? Cilët janë shkaktarët që dëmtojnë spermatogenezën dhe shkaktojnë infertilitet?
Rëndësia e kontrolleve rutinore tek mjeku androlog. Gjithçka në Hipokrati. Sonte, ora 17:30. Top Channel!

Top Channel