Numri i pacientëve dhe viktimave të reja COVID-19 në 24 orët e fundit është rritur sërish, në 34 282 raste dhe 753 vdekje.

Aktualisht, numri i personave pozitivë me COVID-19 u shtua me + 9 358, duke e çuar atë në 743 168.

Numri i përgjithshëm i viktimave ka arritur në 47 217.

Gjithsej, deri më tani janë shëruar 481 967 pacientë.

Top Channel