Shpesh na ndodh të dëgjojmë se pas çdo burri të jashtëzakonshëm, qëndron një grua e jashtëzakonshme.

Por jo gjithmonë gjërat ndjekin të njëjtën rrjedhë. Mendoni për Meryl Streep-in, Mbretëreshën Elizabeta II apo Serena Williams-in, të cilat janë lidere në fushat e tyre. Gra plot sharm, personalitet dhe bashkëshortë që nuk i druhen një jetesë “në hije”.

FOTO GALERI
2/8
Meryl Streep dhe skulptori Don Gummer

Top Channel