Me libra, valixhe e rroba në rrugë/ Studentët protestojnë përpara Kryeministrisë Foto)

02/11/2020 11:44

Përveç studentëve që po protestojnë përpara Ministrisë së Arsimit, disa të tjerë kanë vendosur që të protestojnë përpara Kryeministrisë.

Në shenjë simbolike, studentët kanë hedhur përpara kryeministrisë, rrobat, librat dhe valixhet e tyre.

Studentët nuk pranojnë që të bëhët mësimi online, pasi kërkojnë rikthimin në auditorë.

FOTO GALERI
2/3

Top Channel