20 vite dhe më shumë! Diferenca e moshës te këto çifte të famshmish është më e madhe seç duket

02/11/2020 16:08

Përgjatë jetës, shoqëria na rrit shpesh me stereotipe të panevojshme duke na treguar si të jetojmë dhe si ta zgjedhim partnerin/en.

Nëse ju është thënë shpesh se 20-30 vite diferencë janë shumë, më poshtë do të gjeni disa romanca të suksesshme hollywood-iane, ku mosha nuk ka qenë pengesë. Pak njerëz e dinë se Blake Lively dhe Ryan Reynolds kanë 11 vite diferencë. Këtë dhe të tjera i mësoni në galerinë e mëposhtme…

FOTO GALERI
2/11
Sandro Kopp dhe Tilda Swinton- 18 vite

Top Channel