15 gra që shkëlqyen thjesht dhe vetëm për një arsye: Gjetën modelin e duhur të flokëve

02/11/2020 14:22

Mënyra se si i mbani flokët ndikon në dukjen tuaj më shumë seç mund të mendoni.

Parukierja Evgeny Zhuk vendosi të ndryshonte jetët e shumë grave duke u falur sharmin dhe prezencën e një ylli kinematografie.

Në projektin e saj morën pjesë edhe grimierë dhe dentistë, por magjia nuk do të funksiononte nëse modeli i flokëve s’do të ishte i duhuri.

FOTO GALERI
2/15

Top Channel