Imagjinoni një vend ku kafshët i kanë dhëmbët në madhësinë e dorës, shkëmbinjtë marrin shkëlqimin e një të gjelbre radioaktive dhe të gjitha stinët e vitit mund të shihen në vetëm një ditë.

Përngjason me një skenar hollywood-ian, por në fakt është veçse nëna natyrë që na prezanton me mrekullitë e saj.

FOTO GALERI
2/15
Kur drita bie mbi të, ja ç'ndodh

Top Channel