Një larmishmëri e jashtëzakonshme speciesh, pupla të blerta, të kadifenjta ose të kuqërremta.

Karakteristika fizike nga më të paparashikueshmet dhe uniket, që do t’ju mrekullojnë. Në galerinë e mëposhtme të fotografive do të njiheni me 19 zogj nga vendet ekzotike…

FOTO GALERI
1/20

Top Channel