Mund t’i keni parë shpesh në internet, por këto foto janë një mashtrim i madh

31/08/2020 11:04

Edhe pse shumica e falsifikimeve të Photoshop-it që shfaqen masivisht në internet janë të padëmshme, ndonjëherë imazhet manipulohen për të ndryshuar kontekstin ose për të krijuar “lajme të rreme”.

Sipas një studimi të fundit, 4 në 10 persona nuk mund të identifikojnë një foto false dhe gjysma e atyre që munden, nuk mund të thonë saktësisht se çfarë nuk shkon.

Për më tepër po ju tregojmë disa nga foto ‘fake’ që mund t’i keni parë vazhdimisht në internet.

FOTO GALERI
2/10

Top Channel