Ndonjëherë sytë tanë mund të na mashtrojnë. Ne mund të mendojmë se po shohim një gjë, por kur hedhim një vështrim të dytë, kuptojmë se ajo që pamë ishte krejtësisht e ndryshme nga realiteti.

Fytyra me buzëqeshje në objekte, iluzione optike dhe dizajne mashtruese janë disa shembuj të përditshëm të këtij mashtrimi vizual.

Ju ftojmë të shikoni galerinë e mëposhtme.

FOTO GALERI
2/18
Nuk janë dhëmbë....

Top Channel