Në vitin 2007, Google lëshoi një projekt që i lejoi kujtdo që të shëtiste kudo që dëshironte.

Kjo do të thotë  se ne jemi në gjendje të shohim jo vetëm bukurinë e botës, por edhe realitetin e saj qesharak dhe interesant.

FOTO GALERI
2/14

Top Channel