Teknologjia ka sheshuar barrierat dhe ka bërë të mundur që të fotografohen pamje të jashtëzakonshme.

Në hapësirë, nën ujë, në pyjet e dendura, pranë kafshëve, këto komponentë janë fare pranë nesh me risitë teknologjike. Pamjet që kemi zgjedhur për ju janë marrë nga droni, e na kanë dërguar në vende që këmba e njeriut është e vështirë të shkelë. Për më shumë ju ftojmë t’i ndiqni.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel