Punimet për instalimin e sistemit të matjes, ja zona nesër në Tiranë që nuk do ketë drita

12/08/2020 22:30

Për shkak të punimeve që po kryen OST për instalimin e sistemit të matjes , nesër, 13 gusht do të kryhet remont në kabinën 20 kV “Ibrahim Plaku” që furnizohet nga Fiderit E1 (20kV) i N/stacionit Farkë.

Punimet do të kryhen në intervalin kohor 09:00-12:00 dhe pa energji do të mbeten bizneset private që furnizohen nga kjo kabinë pranë rrethrrotullimit të TEG Farkë.

Pjesa tjetër e konsumatorëve do furnizohet në unazë nga fideri 20 kV 323 Selitë.

Top Channel