Testim, Testim, Testim/ Analizat anti-covid, në botë shtetit i vjen në ndihmë edhe privati

18/07/2020 15:31

Edhe në këtë situatë të përkeqësuar nga rastet e reja dhe jetët e humbura, kryefjalë është testimi.

Në shumë vende të botës tamponët nuk i bën vetëm shteti, por edhe klinikat private, ajo që po kërkohet edhe këtu te ne.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni kronikën e mësipërme.

Top Channel