Ekskluzive/ Makina dhe ekzekutori i Gurrës, pamjet publikohen për herë të parë, hetimi i vrasjes së avokatit të njohur nga SPAK

18/07/2020 15:13

Më shumë se një vit nga atentati ndaj avokatit Ravik Gurra, që tronditi Elbasanin, Top Channel, sjell për herë të parë pamjet ë ekzekutorit dhe makinës me të cilin ai u largua.

Ndërkohë indiciet dhe disa prova se 50 vjeçari u vra nga krimi i organizuar, kanë bërë që dosja të vijojë të hetohet nga prokuroria e posaçme dhe jo ajo e Elbasanit.

Detajet i sjell gazetarja Anila Hoxha, në kronikën e mësipërme.

Top Channel