Kryeministri Edi Rama postimin e zakonshëm të çdo mëngjesi e ka nisur me një apel për vendosjen e maskës.

Bashkë me apelin ai ka postuar edhe një foto të tij me maskë, siç rrallë herë e kemi parë.

Postimi

MIRËMËNGJES ? dhe duke ju kujtuar të mos harroni maskën në mjediset e mbyllura, ju uroj një të premte të mbarë ?

Top Channel