Turistët që nuk duan hotel/ Të ardhur nga Çekia ngrenë kampet në pyjet e Llogorasë

08/07/2020 15:40

Ky grup turistësh cekë  kanë ngritur tendat e tyre në parkun kombëtar të Llogorasë. Ata udhëtojnë në vende te ndryshme dhe nuk pëlqejnë te flenë ne hotel apo te ushqehen ne lokale. Kanë me vete udhëzuesin dhe një kuzhinier që u gatuan

“Unë quhem Tomas, jam udhëheqësi i këtij grupi. Na pëlqen te jemi pranë me natyrën!”

Kuzhinieri: Të gatuaj në këto kushte nuk është problem për mua. I shijoj të tilla udhëtime

Për këta çekë është dita e parë që ndodhen në Vlorë. Ata i gjetëm mes pyllit në Llogora

“Quhem Vera dhe kam ardhur në Shqipëri me të dashurin tim. Do  t’u a sugjeroj të gjithëve”

“Jam Piter 50 vjeç dhe ndodhem në Shqipëri me gruan time. Shqipëria është një nga vendet më të bukura që kam vizituar.

“Më pëlqen Shqipëria dhe te fle në natyrë nën një tendë edhe pse me raste ka shi. Kam qenë në Islandë  dhe SHBA por këtu në Shqipëri është vërtet këndshëm!”

Kampi u kushton veçse 40 euro dita rruge, mëngjes, darkë dhe tendat ku flenë.

Top Channel