100 vjet Tirona/ Përgatitjet për festën e madhe të ekipit të futbollit

08/07/2020 21:12

Goldi Halili këtë vit mori vendimin të jepte kontributin e saj në klubin e Tiranës që drejtohet nga i ati, presidenti Refik Halili dhe futbollist në skuadër ka dhe vëllanë Grent Halili.

Si organizatorja e festës së madhe të 100 vjetorit, ajo ndau me ne detajet e festës dhe gjithçka pritet të ndodhë.

Festa e 100 vjetorit të Tiranës e gjen Goldin përballë të atit, për të cilin ka një dashuri të veçantë…

Top Channel