Një konkurs i përvitshëm i fotografisë,  e titulluar “Rruga e Qumështit”, ka zbuluar imazhe spektakolare të galaktikës tonë. Pamjet janë realizuar në të gjithë botën, në malet spanjolle, në një park kombëtar në Namibia, në liqenin e kripur në Australi dhe në Artakdidë.

“Për t’ju ndihmuar të gjeni frymëzimin për planifikimin dhe ekzekutimin e fotografive perfekte të Rrugës së Qumështit, ne kemi publikuar imazhet më të mira të Rrugës së Qumështit të marra në të gjithë botën, kjo tashmë është një traditë e përvitshme”, tregon një përfaqësues i konkursit.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

FOTO GALERI
3/15

Top Channel