Disa studime interesante kanë vënë re praninë e disa cilësive apo zakoneve që të bëjnë të dukesh më pak tërheqës/e në sytë e të tjerëve…

FOTO GALERI
2/10
Pandershmëria Sipas studimeve, gënjeshtra shihet si një nga cilësitë më pak të këndshme që mund të ketë një person. Dhe kjo vlen edhe për gënjeshtrat më të vogla.

Top Channel