Ç’tregon mënyra se si përqafoheni për marrëdhënien tuaj në çift

25/05/2020 11:33

Janë gjërat e vogla, në dukje të parëndësishme, ato që flasin më mirë se kushdo tjetër për marrëdhënien tuaj.

Fundja, gjuha e trupit nuk tradhton kurrë…

FOTO GALERI
1/8
Përqafimi me formë/ Ky është një përqafim që mund të ndodhë kur njerëzit takohen për herë të parë. 2 njerëz përkulen drejt njëri-tjetrit me pjesët e sipërme të trupit të tyre dhe përqafimi zakonisht nuk zgjat shumë. Sidoqoftë, mund të ndodhë edhe midis atyre që janë ndarë dhe u mungon njëri-tjetri, ose midis atyre që janë të dashur fshehurazi. Në këtë rast, përqafimi mund të zgjasë pak më gjatë.

Top Channel