Një foto post-karantinës nga Khloe Kardashian dhe njerëzit vërshuan me komente të tipit: KUSH JE TI?

Por çfarë problemi ka fotoja? Nuk duket si Khloe! Photoshop? Ndërhyrje estetike? Jepni ju mendimin tuaj.

Nëse komentet në Instagram janë “të menaxhueshme”, Twitter-i është i pamëshirshëm.

FOTO GALERI
2/7

Top Channel