E thotë studimi/ Gratë që janë të lidhura me burra me të rinj, janë më të lumtura

23/05/2020 19:12

Shumë femra martohen me burra që janë 1-3 vite më të mëdhenj se ato, duke besuar se është gjëja më e duhur për ta.

Në fakt ashtu duket, por sipas disa mjekëve dhe ekspertëve të lidhjeve, gratë që dalin në takime me burra më të rinj se veten, mund të jenë më të lumtura.

“Bright Side” ka vendosur që të ndajë disa detaje rreth këtij studimi:

FOTO GALERI
1/9

Top Channel