Fotot/ Babai rikrijon vizatimet e fëmijëve të tij në Photoshop, ajo që del është si një ‘botë e çmendur’

26/04/2020 11:48

Fëmijët e perceptojnë botën pak më ndryshe sesa të rriturit.  Kështu edhe prindërit përpiqen të ruajnë ‘kryeveprat e vogla’ të krijuara nga fëmijët e tyre, por nuk ka ndodhur kështu me Tom Curtis, babai i Al dhe Dom dhe autori i projektit, Things I Have Drawn.

Ai  vendosi të shkojë më tej me vizatimet e fëmijëve të tij dhe me anë të fotoshopit i ktheu ato në ‘një botë tjetër’ të të konceptuarit.

Më poshtë keni edhe disa nga vizatimet që babai i Al dhe Dom i shndërrojë me fototshop.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel