Të përdorësh një jastëk si një veshje, quhet “Quarantine Pillow Challenge” sfida e re që sapo ka nisur në Instagram dhe që është bërë aq virale saqë asaj nuk i kanë shpëtuar dot as vipat përfshirë këtu edhe bashkëshortet, partneret dhe të fejuarat e futbollistëve.

Pasi VIP-ave sfida është bërë edhe nga ndjekësit e tyre. Ju ftojmë të shikoni fotot e mëposhtme që tregojnë një pjesë të sfidës:

FOTO GALERI
1/20

Top Channel