Një nga ‘armët’ më të forta kundër Covid-19, por ja ‘hilet’ se si sapuni mund t’ju nxjerrë nga situata teksa qëndroni në shtëpi

24/04/2020 18:08

Në këtë situatë që ka krijuar koronavirusi në të gjithë botën sapuni është kthyer në “armën” më të fortë kundër Covid-19.

Ndërkohë rezulton se sapuni përveç që eliminon në një përqindje të lartë papastërtitë në lëkurën tonë mund të përdoret edhe për ‘truke’ të tjera që mund të na ndihmojnë në situata të ndryshme teksa qëndrojmë në shtëpi.

Për shembull, është mirë të përdorni për të mbushur vrimat në mur, apo të pastroni syze dhe pasqyrën tuaj.  Më poshtë ju sjellim disa nga “hilet” që mund të shërbejë sapuni.

FOTO GALERI
1/9
Mbushni vrimat në murin tuaj kur nuk keni mjete të posaçme.

Top Channel