Ka ndërruar jetë për shkak të koronavirusit, aktori i njohur amerikan Mark Blum.

Ylli i ”Crocodile Dundee”, që humbi betejën nga Covid-19, ishte 69 vjeçar dhe thuhet se pati komplikime të rënda shëndetësore.

Kolegët e tij artistë ndan mesazhe prekëse me rastin e ndarjes së tij nga jeta.
”Faleminderit Mark për gjithçka që sollët në teatrin tonë dhe teatrot e audiencat në të gjithë botën. Do të na mungosh”, thuhet në dedikimin e njërit prej artistëve të teatrit në New York.

Roli më i famshëm i Markut ishte në filmin Australian në 1986, përkrah Paul Hogan dhe Linda Kozlowski.

Top Channel