Covid-19/ Në 30 ditët e ardhshme, në Slloveni do të hyjnë vetëm ata që kanë lejeqëndrim

20/03/2020 13:19

Shtetasit e vendeve të tjera, nuk do të lejohen të hyjnë në Slloveni për 30 ditët e ardhshme, me përjashtim të atyre që kanë lejeqendrimi të vlefshme në Slloveni.

“‼Njoftim‼

? Me qëllim parandalimin e përhapjes së virusit ? dhe evitimin e riskut të lartë të infektimit është e rëndësishme të kufizoni çdo lëvizje❗

❗Në vëmendje të shtetasve shqiptarë

? Shtetasit e vendeve të tjera, nuk do të lejohen të hyjnë në Slloveni për 30 ditët e ardhshme, me përjashtim të atyre që kanë lejeqendrimi të vlefshme në Slloveni”, bëhet me dijeni në një njoftim të Ministrisë së Jashtme.

Top Channel