Jeta mes Romës dhe Shkodrës, sfidat dhe situatat “bullizuese” në vitet e para në Itali

14/03/2020 22:13

E ftuar në këtë episod të emisionit “Diaspora”Fjoralba Duma. Fjoralba emigroi bashkë me familjen e saj në vitin 2001 në Itali, ku dhe vazhdoi studimet.

Jeta e saj ka ndryshuar që prej largimit në vendin fqinj, por ajo kurrë nuk i ka humbur kontaktet me Shqipërinë dhe ka vendosur që jetës e saj t’a ndërtojë midis dy vendeve.

Fjoralba është e angazhuar në disa projekte që realizohen në Itali.

Top Channel