Burrat e Prezës ka vendosur që të thyejnë rregullat dhe të mos qëndrojnë në shtëpi .

Duket se ata kanë vendosur të shfrytëzojnë temperaturat e larta.

Ndërsa bizneset kanë ulur qepenat, përveç marketit të lagjes.

Ndërkohë edhe kalaja është bosh pa vizitor dhe kafeneja është e mbyllur.

FOTO GALERI
2/5

Top Channel