Një video e postuar në Twitter që brenda pak minutave është bërë virale, tregon më së miri se si përhapet coronavirusi që së fundmi ka marrë emrin e ri – COVID-19.

Aty shihet se si duhet mbajtur higjiena në nivel, me qëllim që të shmanget kontakti me virusin vdekjeprurës që ka ngritur në këmbë botën. Videoja është realizuar nga ministria e Shëndetësisë së Arabisë Saudite, dhe ka për qëllim të rrit vetëdijen e qytetarëve dhe të kenë më shumë kujdes ngado që lëvizin.
Se për çfarë video bëhet fjalë shikoni videon e publikuar më poshtë, që tregon në detaje procesin e përhapjes së coronavirusit.

Telegraf

Top Channel