“Siguria Rrugore 2020″/ Balluku: Detyrë që duhet të jetë në fokusin tonë çdo ditë

27/02/2020 09:58

Në Konferencën e Nivelit të Lartë, “Siguria Rrugore 2020” foli edhe ministrja e Energjitikës Belinda Balluku.

Balluku tha se kjo konferencë është një fushatë sensibilizuese për sigurinë rrugore. K

“Ky është një investim i rëndësishëm tek brezat e tjerë, kulturë për sigurinë rrugore. Projekti shtrihet në të gjitha akset,me qëllim rritjen e sigurisë rrugore. Konferenca është platformë ku do të paraqesim arritjet dhe mësimet tona. Siguria rrugore, detyrë që duhet të jetë në fokusin tonë çdo ditë”, tha ajo.

Top Channel