Foto/ Një anë tjetër e Amerikës, ajo e një “kolonie” të pastrehësh

25/02/2020 00:24

Në shumicat e rasteve të kushtëzuar dhe nga vështirësitë ekonomike shume persona zgjedhin të emigrojnë drejt vendeve të tjera në kërkim të një jete më të mirë.

Shumica e personave të influencuar nga “ëndrra amerikane” zhvendosen në drejtim të “botës së re”, pra Amerikës. Por jo çdo gjë mund të shkoj sipas pritshmërive dhe këtë gjë e dëshmojnë fotot e mëposhtme.

Në to shihen emigrantë nga vende të ndryshe që kanë përfunduar në të pastrehë. Fjetje në rrugë, në mbeturina kanaçesh, në stacione hekurudhore, pranë shkallëve lëvizëse ose jo, janë fenomene tashmë që qytetarët amerikanë janë mësuar t’i shikojnë çdo ditë.

Nuk mungojnë dhe në këto fragmente jetese dhe persona që zgjasin dorën në kërkim të lëmoshës. Për t’u mos u humbur nga e para tek e fundit, ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/25

Top Channel