Shpëtohen 24 emigrantë në Spanjë, 53 të tjerë rezultojnë të zhdukur

20/02/2020 09:28

24 emigrantë u shpëtuan pranë Ishujve Kanare në brigjet veriperëndimore të Afrikës nga Shërbimi Detar i Spanjës

Po kështu, autoritetet spanjolle janë në kërkim të 53 personave të tjerë, në dy varka të raportuara të zhdukura. Shërbimi i Marinës është dërguar të mërkurën në mëngjes për të kërkuar varkat, por moti i keq e ka vështirësuar kërkimin.

“Në mesin e të shpëtuarve ishin nëntë gra dhe një fëmijë”, tha Shërbimi i Urgjencës së Ishujve Kanare në llogarinë zyrtare në Twitter.

Top Channel