Sot pritet shpërndarja e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut

16/02/2020 12:09

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot është para shpërndarjes, ndërsa duhet të votojë Ligjin për Prokurorinë Publike, Këshillin e Prokurorëve dhe Ligjin për mbrojtje.

Kuvendi sot duhet të mbajë mbledhjen e 137-të në rend dite të së cilës është propozim vendimi për shpërndarje në prag të zgjedhjeve të parakohshme të 12 prillit.

Top Channel