Britani/ Dhjetëra persona që dyshoheshin për koronavirus lejohen të dalin nga karantina

13/02/2020 20:43

Dhjetëra persona që po qëndronin në karantinë për dy javë për shkak të frikës së koronavirusit kanë marrë lajmin e mirë se mund të shkojnë në shtëpi.

Ato ishin marrë nga qyteti Wuhan para 2 javësh dhe ishin izoluar.

I gjithë grupi ka rezultuar negativ për COVID-19, sëmundja e shkaktuar nga koronavirusi.

“Të gjithë ishin të entuziazmuar që do të shkonim me pushime, por kjo ishte një eksitim ekstra”, u shpreh një nga personat që ishte në karantinë.

Top Channel