Produktet e Apple në përgjithësi nuk janë të lira, ku modele më të përballueshme si iPhone XR dhe iPhone 11 nuk janë saktësisht ato që shumë do t’i konsideronin “të lira”.

Sidoqoftë, iPhone SE 2 i ardhshëm i Apple (i referuar edhe si iPhone 9) mund të futet vërtet në kategorinë e telefonave të lirë.

Kjo është sipas një raporti nga Fast Company i cili pretendon se modeli i ardhshëm i përfolur mund të jetë me çmim prej 399 dollarë.

Ndërsa është ende pak më e shtrenjtë se shumë modele buxhetore, konsiderohet të jetë e lirë për standardet e Apple.

Top Channel