Një i burgosur me burg të përjetshëm në burgun e Idrizovës është arratisur duke prerë hekurat e qelisë ku ka qenë i vendosur. I burgosuri ka qenë shtetas i Shqipërisë.

Personi përgjegjës për burgun thotë se shtetasi shqiptar, A.D ishte në qelinë e tij gjatë një kontrolli në 07.02.2020. në orën 19.00. dhe në 08.02.2020. ndërsa ai konstatoi largimin e ti në orën 07:00h të mëngjesit të sotëm. Sipas tij, arratisja u krye duke prerë hekurat mbrojtës nga një qeli e katit të tretë të burgut.

Top Channel